Γιατί τα σέξι εσώρουχα είναι σημαντικά και εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας;

Είχατε ποτέ μια εντελώς συνηθισμένη ημέρα χωρίς ιδιαίτερες περιστάσεις, αλλά αποφασίσατε να φορέσετε τα ιδιαίτερα σέξι εσώρουχά σας και νιώσατε σαν να αποκτήσατε μια υπερδύναμη;

Τα σέξι εσώρουχα είναι πιο σημαντικά από ό,τι νομίζατε και υπάρχει ένας καλός λόγος που τα εσώρουχα της γιαγιάς δεν κάνουν καλό στην ερωτική σας ζωή ούτε στην αυτοπεποίθησή σας.

Τι ακριβώς είναι αυτό που δίνει στα εσώρουχα τέτοια «δύναμη» και γιατί είναι τόσο σημαντικό να φοράτε σέξι εσώρουχα τόσο στην κρεβατοκάμαρα όσο και έξω από αυτήν;

Τα σέξι εσώρουχα βάζουν το «Π» στο πάθος

Οι άνθρωποι και ειδικά οι άντρες είναι οπτικά όντα και δεν είναι ντροπή να προσφέρετε λίγο αλατοπίπερο στη σχέση σας. Εάν δεν φοράτε σέξι εσώρουχα σε καθημερινή βάση, είναι μεγάλη έκπληξη για τον σύζυγό σας όταν μπείτε στην κρεβατοκάμαρα με κάτι λίγο πιο αποκαλυπτικό και spicy. Αν είστε παντρεμένοι για χρόνια, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αναζωπυρώσετε τη βραδιά με μια τέτοια έκπληξη. Αν πάλι είστε στην αρχή μιας σχέσης τα σέξι εσώρουχα θα δείξουν τα καλύτερα προνόμια σας και θα κάνουν τον φίλο σας να σας επιθυμεί ακόμα περισσότερο.

Αν και είναι απολύτως κατανοητό ότι η σεξουαλική σας ζωή δεν πρέπει να περιστρέφεται μόνο γύρω από σέξι εσώρουχα, δεν θα βλάψει να κάνετε μερικές μικρές εκπλήξεις που και που.

Σε στηρίζουν (και όχι μόνο ηθικά)

Τα σέξι εσώρουχα είναι κάτι περισσότερο από ένα σέξι μικρό ρούχο που συμβάλλει στη βελτίωση της σχέσης. Ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια είναι η υποστήριξη που προσφέρει. Τα σουτιέν προσφέρουν επιπλέον στήριξη με τα μαξιλαράκια, ειδικά όταν δοκιμάζετε push-up, ενώ οι ζώνες και οι κορσέδες βοηθούν να κρατούν τα πάντα στη θέση τους.

Σου δίνουν αυτοπεποίθηση

Τα σέξι εσώρουχα δεν είναι μόνο για τους άντρες. Στην πραγματικότητα, τις περισσότερες φορές είναι μόνο για εμάς.

Ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια του να φοράς ιδιαίτερα εσώρουχα είναι να σου δώσει ώθηση στην αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να αισθάνεστε άσχημα με το σώμα σας αν φοράτε ένα υπέροχο σουτιέν push-up και μερικά σέξι στρίνγκ. Τα σέξι εσώρουχα δεν ανήκουν αποκλειστικά στην “κρεβατοκάμαρα” , μπορείτε να φοράτε κάτι σέξι και κάτω από το αγαπημένο σας τζιν και blazer κάθε μέρα.

Ποτέ δεν ξέρεις

Αν είσαι ελεύθερη, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη πότε η ζωή σου φέρνει κάτι απροσδόκητο και μπορεί να χρειαστείς κάποια σέξι “υποστήριξη”.

Δεν θέλετε να καταλήξετε σε μια κατάσταση όπου βρίσκεστε στην κρεβατοκάμαρα με κάποιον που φλερτάρατε όλο το βράδυ αλλά φοράτε κάτι “ακατάλληλο”.

Κάνει τις φαντασιώσεις πραγματικότητα

Ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι έχουν κάποιες φαντασιώσεις που σχετίζονται με τα ρούχα της κρεβατοκάμαρας. Είτε πρόκειται για μια σέξι στολή νοσοκόμας είτε απλώς για μερικές ζαρτιέρες, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες απολαμβάνουν σεξουαλικές φαντασιώσεις που σχετίζονται με αυτά. Γιατί να μην κάνετε τις φαντασιώσεις πραγματικότητα και προσθέστε λίγο μπαχαρικό στην κρεβατοκάμαρά σας με στολές;

Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, αλλά ένα είναι σίγουρο: τα σέξι εσώρουχα θα κάνουν πάντα τα μαγικά τους τόσο στην κρεβατοκάμαρα όσο και στην καθημερινή σας ζωή.

Γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι νέο και να φορέσετε το αγαπημένο σας σετ εσωρούχων όταν πηγαίνετε στη δουλειά ή να εκπλήξετε τον σύζυγό σας με κάτι σέξι; Δεν θα το μετανιώσετε!

About the Author

Σχετικά άρθρα