Μαραθώνιος σεξ: Χρήσιμα tips για να σας μείνει αξέχαστος

Το Σαββατοκύριακο είναι οι 2 πιο «χαλαρές» ημέρες της εβδομάδας, στις οποίες προσπαθούμε να δούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να φορτίσουμε μπαταρίες για τη Δευτέρα.

Όμως γιατί όλα τα Σαββατοκύριακα να περιλαμβάνουν τρελές εξόδους και ξεσάλωμα; Μήπως να δοκιμάσεις επιτέλους κάτι διαφορετικό μαζί με το ταίρι σου, που θα σας μείνει αξέχαστο;

Τι εννοούμε; Μαραθώνιο σεξ φυσικά! Δύο ημέρες οι δύο σας, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο και με απόλυτο σκοπό την απόλαυσή σας.

Ο σωστός μαραθώνιος σεξ

Ο σωστός μαραθώνιος σεξ, αποκαλύπτει ήδη τη βασική σας ενασχόληση για το Σαββατοκύριακο… το σεξ!

Από την Παρασκευή λοιπόν θα έχετε προετοιμαστεί, θα έχετε ψωνίσει τα απαραίτητα, από τρόφιμα μέχρι και ερωτικά βοηθήματα ενδεχομένως και θα κλείσετε την πόρτα πίσω σας μέχρι το τέλος του διημέρου. Αυτός είναι και ο κανόνας του μαραθωνίου.

Πώς θα σας μείνει αξέχαστος ο μαραθώνιος σεξ

Αφού λοιπόν προμηθευτήκατε τα απαραίτητα, το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε την κατάλληλα ατμοσφαιρα. Κάντε μαζί ένα χαλαρωτικό μπάνιο το πρωί και μπείτε στη δράση από νωρίς.

Δοκιμάστε νέες στάσεις

Το νόημα του μαραθώνιου δεν είναι να μείνετε μέσα για να κάνετε τα ίδια και τα ίδια. Πειραματιστείτε με νέες στάσεις, με ερωτικά βοηθήματα, δοκιμάστε νέα μέρη του σπιτιού, μιλήστε… «βρώμικα». Μιλήστε για τις πιο κρυφές σας φαντασιώσεις και εξερευνήστε τα κορμιά σας και απελευθερωθείτε. Αυτό ίσως σας χαρίσει και τους πιο έντονους οργασμούς που είχατε ποτέ.

Δείτε ακατάλληλες ταινίες

Είναι και το Netflix μία λύση για να ξεκουράζεστε μετά από το σεξ, δεν λέμε, αλλά μήπως σε αυτόν τον μαραθώνιο πρέπει να αφήσετε τις αγαπημένες σας σειρές και να δείτε μια ταινία λίγο… διαφορετική;

Αυτές οι πικάντικες ταινίες, μπορεί τελικά να σας δώσουν κάποια έμπνευση και να κάνουν το ερωτικό σας διήμερο αξέχαστο!

Παίξτε ένα strip παιχνίδι

Με λίγη φαντασία και την κατάλληλη παρέα, όλα τα παιχνίδια μπορούν να γίνουν  strip! Ξεθάψτε τα επιτραπέζια και τις τράπουλες, φτιάξτε τους δικούς σας κανόνες και απολαύστε ένα παιχνίδι αυστηρά για δύο.

Η παιχνιδιάρικη διάθεση και τα λίγα ρούχα είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να πάτε στην κρεβατοκάμαρα με πολύ όρεξη.

Το καλό είναι πως από το παιχνίδι τελικά θα βγείτε και οι δύο κερδισμένοι!

Μαγειρέψτε μαζί

Μετά από τόσες καύσεις, κάτι θα πρέπει να φάτε! Μαγειρέψτε το αγαπημένο σας φαγητό μαζί. Φόρεσε άνετα ρούχα, ή μείνε με τα εσώρουχα, ενώ θα μαγειρεύετε. Γεμίστε με κρασί τα ποτήρια σας και γιατί όχι; Κάντε λίγο παιχνίδι στην κουζίνα με πονηρά αγγίγματα και ίσως και λίγα προκαταρκτικά.

Η διαδικασία θα σας φέρει κοντά και θα σας προετοιμάσει για ένα νέο γύρο απόλαυσης!

About the Author

Σχετικά άρθρα