BOX OFFICE: Γεμάτες αίθουσες για τη Φάλαινα

H εξαιρετική ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι προβάλλεται σε κατάμεστες αίθουσες και συγκινεί. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ελληνικό box-office, θα τα βρείτε εδώ:

Οι περισσότερες από τις νέες ταινίες που βγήκαν στις αίθουσες είχαν εμπορικές προδιαγραφές και σε συνδυασμό με την αργία των Φώτων, ήταν πολύ πιθανό το γενικό πανελλήνιο σύνολο των εισιτηρίων να ξεπεράσει τα 100.000.

Έτσι και έγινε, καθώς από τα 67.611, οι συνολικοί θεατές που είδαν σινεμά το τετραήμερο 5-8 Ιανουαρίου 2023, έφτασαν τους 124.007!

Μια αύξηση που μόνο χαμόγελα προκαλεί και που δεν οφείλεται μόνο στο “Avatar: The way of the water” που συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να μαζεύει κόσμο.

Τόσο το θρίλερ “M3gan” (με χαμηλότερο μέσο όρο του αναμενόμενου βέβαια), όσο και η νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι (που μάζεψε τους φανς του Τζέισον Στέθαμ) κατάφεραν να κόψουν πενταψήφιο αριθμό εισιτηρίων.

Αυτή που εντυπωσίασε όμως ήταν η εξαιρετική Φάλαινα του Ντάρεν Αρονόφσκι που έπαιζε σε 6 κατάμεστες αίθουσες και άρεσε πολύ σε κόσμο (και απόλυτα δίκαια, αν ρωτάς τη δική μας γνώμη), σε αντίθεση με κάποιους (ευτυχώς λίγους) κριτικούς. Την ερχόμενη Πέμπτη θα ανοίξει σε περισσότερες αίθουσες και λογικά θα αποτελέσει έναν πόλο αισιοδοξίας, καθώς από τις υπόλοιπες ταινίες που αναμένουμε προσεχώς, μόνο το νέο φιλμ του Φατίζ Ακίν, ίσως και να κόψει κάποια ικανοποιητικά

 

Μια ακόμη “μικρή” ταινία συνεχίζει πολύ καλά, δικαιώνοντας αυτή την φορά την κριτική. Το Aftersun ξεπε΄ρασε ήδη τα 13.000 εισιτήρια πανελλαδικά.

Α.Κ.

About the Author

Σχετικά άρθρα