Netflix: Αποκάλυψε τις πιο δημοφιλείς ταινίες και σειρές για το 2022

Μιας και οδεύουμε προς το τέλος του 2022 το Netflix αποφάσισε να κοινοποιήσει τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς σειρές και ταινίες για αυτό το έτος.

Το Netflix δημοσίευσε μια λίστα με όλες τις ταινίες και τις σειρές που ήταν για πολύ καιρό στο Top 10 της πλατφόρμας και σίγουρα το μυαλό μας θα πηγαίνει σε κάποιες.

Πιο δημοφιλής από όλες ήταν η ταινία με πρωταγωνιστές τον Ryan Gosling και τον Chriw Evans.Η πλοκή επικεντρώνεται στον πράκτορα της CIA “Sierra Six”, ο οποίος βρίσκεται σε φυγή από τον κοινωνιοπαθή πρώην πράκτορα της CIA και μισθοφόρο Lloyd Hansen όταν ανακαλύπτει διεφθαρμένα μυστικά για τον ανώτερό του.

Μια προσαρμογή του μυθιστορήματος του Greaney ανακοινώθηκε αρχικά το 2011, με τον James Gray να σκηνοθετεί τον Brad Pitt και αργότερα τη Charlize Theron σε έναν ρόλο που αλλάζει φύλο, αν και καμία από τις δύο εκδοχές δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Το ακίνητο παρέμεινε στην κόλαση της ανάπτυξης μέχρι τον Ιούλιο του 2020, όταν ανακοινώθηκε ότι οι αδερφοί Russo θα σκηνοθετήσουν, με τον Gosling και τον Evans να είναι πρωταγωνιστές.

Οι 10 δημοφιλέστερες αγγλόφωνες ταινίες του Netflix για το 2022

1. The Gray Man
2. The Adam Project
3. Purple Hearts
4. Hustle
5. The Tinder Swindler
6. The Sea Beast
7. Enola Holmes 2
8. Senior Year
9. The Man from Toronto
10. Day Shift

H λίστα σαφώς περιείχε και μη αγγλόφωνες ταινίες και στην πρώτη θέση ήταν η ταινία «Troll» νορβηγικής παραγωγής.

Το Troll είναι μια νορβηγική ταινία-τέρας του 2022 σε σκηνοθεσία Roar Uthaug . Με πρωταγωνιστές τους Ine Marie Wilmann, Kim Falck, Mads Sjøgård Pettersen , Gard B. Eidsvold, Pål Richard Lunderby και Eric Vorenholt, ακολουθεί μια ομάδα ανθρώπων που πρέπει να συγκεντρωθούν για να σταματήσουν ένα αρχαίο τρολ που ξύπνησε. σε ένα νορβηγικό βουνό και να το αποτρέψει από το να προκαλέσει τον όλεθρο.

Οι 10 δημοφιλέστερες μη-αγγλόφωνες ταινίες του Netflix για το 2022

1.Troll
2. All Quiet on the Western Front
3. Black Crab
4. Through My Window
5. The Takedown
6. Loving Adults
7. Carter
8. My Name is Vendetta
9. Restless
10. Furioza

Σε αγγλόφωνες σειρές φυσικά βρισκόταν η αγαπημένη σειρά «Wednesday» στην δεύτερη θέση ενώ στην πρώτη θέση βρισκόταν μια εξίσου δημοφιλής σειρά το «Stranger Things».

H σειρά «Wednesday» έκανε πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου 2022 και κυκλοφόρησε στο Netflix στις 23 Νοεμβρίου με κυρίως θετικές κριτικές από τους κριτικούς, οι οποίοι επαίνεσαν την ερμηνεία της Ορτέγκα.

Μέσα σε τρεις εβδομάδες από την κυκλοφορία του, έγινε η δεύτερη αγγλόφωνη σειρά του Netflix που προβλήθηκε περισσότερο. Έλαβε δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα : Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειρά – Μιούζικαλ ή Κωμωδία και Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας – Τηλεοπτικής Σειρά Μιούζικαλ ή Κωμωδία για τον Ορτέγκα.

About the Author

Σχετικά άρθρα