Twisted Love, ένα ερωτικό μυθιστόρημα γεμάτο φαντασιώσεις

Το βιβλίο Twisted Love της Ana Huang, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος και υπόσχεται να σας γεμίσει φαντασιώσεις. Η ερωτική λογοτεχνία έχει πολλά παρακλάδια, το συγκεκριμένο μυθιστόρημα ακροβατεί προς τα πιο σκοτεινά και εθιστικά, κάνοντάς μας να πάρουμε μία γεύση από το τι θα ακολουθήσει. Τα συγκεκριμένα βιβλία της Ana Huang είναι αυτοτελείς ιστορίες και μπορούν να διαβαστούν μεμονωμένα. Παρ’ όλα αυτά πριν καν τελειώσετε το πρώτο θα θέλετε ήδη να δείτε το επόμενο.

Λίγα Λόγια για το βιβλίο Twisted Love

klidarithmos.gr

Μου αρέσει πολύ που οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος διατήρησαν τα ξένα εξώφυλλα, είναι ένα κομμάτι μας που σε κάθε ανακοίνωση μετάφρασης ελπίζει να γίνει αυτό. Επίσης, θεωρώ πολύ αξιόλογο έναν εκδοτικό που εκτιμάει το κοινό του. Αυτό το αναφέρω, καθώς υπάρχουν trigger warnings στο βιβλίο και αυτό είναι κάτι πολύ σωστό για τους αναγνώστες που μπορεί να θέλουν να αποφύγουν κάποιες συγκεκριμένες περιγραφές ή λεξιλόγιο.

Πηγαίνοντας στο περιεχόμενο θέλω να σημειώσω ότι την γραφή ενός βιβλίου την κρίνω όπως όλα τα βιβλία, το περιεχόμενο από την άλλη, ξέροντας ήδη για τι πρόκειται, θα το κρίνω συγκεκριμένα με το είδος. Η αλήθεια είναι δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο είδος μιας και πρόσφατα άρχισα να διαβάζω ερωτική λογοτεχνία, ας δούμε όμως πως μου φάνηκε.

Οι χαρακτήρες μας έχουν μεγάλη διαφορά ως προς την συμπεριφορά και τα ενδιαφέροντά τους, κάτι που μου αρέσει αρκετά, ειδικά όταν βλέπουμε να παρατηρούν αυτές τις διαφορές ο ένας στον άλλον και να τους αρέσει κάποια λεπτομέρεια. Οι δύο πρωταγωνιστές μας ο Άλεξ, ένας αρκετά στρυφνός και απομονωμένος χαρακτήρας έρχεται αντιμέτωπος με την Έιβα, την χαρούμενη και ενθουσιώδη αδερφή του καλύτερού του φίλου. Το πως επηρεάζει η φωτεινή πλευρά της, την δική του είναι ένα κομμάτι που μου άρεσε πάρα πολύ μέσα στο βιβλίο. Η σχέση τους δεν βιάστηκε να εξελιχθεί και αυτό ήταν κάτι που επίσης απόλαυσα, όμως αφού εξελίχθηκε, ήταν σαν τα γεγονότα να έσκασαν όλα μαζεμένα. Ένιωθες την ιστορία να τρέχει με ιλιγγιώδη ρυθμό. Θα προτιμούσα ένα μεγαλύτερο βιβλίο με πιο σταθερή εξέλιξη.

Στο κομμάτι της γραφής, δυστυχώς εκεί ήταν ο λόγος που αμφιταλαντεύτηκα αν θα διαβάσω το επόμενο βιβλίο. Η γραφή είναι αρκετά απλή και ξερή σε πολλά σημεία. Αυτό κάνει το όλο σύνολο να φαίνεται λιγότερο καλοδουλεμένο. Παρ’ όλα αυτά είπα ότι θα δώσω μία ευκαιρία στο επόμενο και ο λόγος είναι πολύ συγκεκριμένος, δεν θα το κρύψω.

Διαβάζοντας ότι τα βιβλία είναι μεμονωμένα, πίστευα ότι πρόκειται για εντελώς διαφορετικές ιστορίες από την συγκεκριμένη. Όμως όσο γνώριζα τους υπόλοιπους χαρακτήρες της ιστορίας, ήθελα όλο και περισσότερο να δω ένα βιβλίο αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτούς. Και το αγαπημένο μου, φυσικά, ζευγάρι ήταν η πριγκίπισσα μας και ο σωματοφύλακάς της. Όταν έφτασα στο τέλος του βιβλίου, που στην ελληνική έκδοση έχει το πρώτο κεφάλαιο του δεύτερου βιβλίου, απλά ξετρελάθηκα βλέποντας ότι όντως θα αναφέρεται σε αυτούς ακριβώς τους χαρακτήρες!

Για να ολοκληρώσουμε την άποψη αυτή θα ήθελα να αναφέρω ότι το βιβλίο περιέχει βία και τολμηρό λεξιλόγιο, όμως σίγουρα όχι όσο άλλα του είδους. Παρ’ όλα αυτά αν είστε αντίθετοι με κάτι τέτοιο και προτιμάτε πιο ρομαντικές σχέσεις, καλό θα ήταν να ξέρετε τι πρόκειται να διαβάσετε.

Περίληψη από το οπισθόφυλλο του Twisted Love

Βυθιστείτε στον εθιστικό κόσµο των βιβλίων Twisted.

Το πρώτο βιβλίο της best seller σειράς της Ana Huang που έχει ενθουσιάσει εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο τώρα και στα ελληνικά!

Ο Άλεξ Βόλκοφ είναι ένας δαίµονας µε αγγελικό πρόσωπο, που δεν µπορεί να ξεφύγει από το καταραµένο παρελθόν του. Μετά από µια τραγωδία που στοίχειωσε το µεγαλύτερο κοµµάτι της ζωής του, το αδίστακτο κυνήγι της επιτυχίας και η εκδίκηση αφήνουν ελάχιστο χώρο στη ζωή του για ζητήµατα καρδιάς. Αλλά όταν αναγκάζεται να προσέχει την αδερφή του καλύτερού του φίλου, αρχίζει να νιώθει κάτι στο στέρνο του.
Ένα ράγισµα.
Ένα λιώσιµο.
Μια φωτιά που θα µπορούσε να καταστρέψει τον κόσµο όπως τον ήξερε. Η Έιβα Τσεν είναι µια απελευθερωμένη κοπέλα, που έχει παγιδευτεί στους εφιάλτες µιας παιδικής ηλικίας που δεν µπορεί να θυµηθεί. Παρά το δύσκολο παρελθόν της, δεν έχει πάψει να διακρίνει την οµορφιά στον κόσµο… όπως την οµορφιά που κρύβει στην καρδιά του ένας άντρας µε παγερό παρουσιαστικό, τον οποίο δεν θα έπρεπε να θέλει.
Γιατί είναι ο κολλητός του αδερφού της.
Ο γείτονάς της.
Ο απαγορευµένος της έρωτας.
Η σωτηρία και η καταστροφή της.

Το Twisted Love είναι ένα σύγχρονο, αυτοτελές µυθιστόρηµα για τον έρωτα της ηρωίδας µε τον καλύτερο φίλο του αδερφού της, όπου τα ετερώνυµα έλκονται. Είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς Twisted, αλλά µπορεί να διαβαστεί και ξεχωριστά.

Βιογραφικό σημείωμα της Ana Huang του Twisted Love

Twisted love
escapistbookblog.com/?p=65045

Η Ana Huang είναι συγγραφέας ερωτικών µυθιστορηµάτων και σύγχρονων αισθηµατικών βιβλίων που έχουν φτάσει στην πρώτη θέση των µπεστ σέλερ του Publishers Weekly και του Amazon. Έχει γράψει ποικιλία ιστοριών που κυµαίνονται από ανάλαφρες έως σκοτεινές, αλλά όλες έχουν ευτυχισµένος τέλος και µια γερή δόση χιούµορ και πικάντικων σκηνών. Εκτός από το διάβασµα και το γράψιµο, η Άννα λατρεύει τα ταξίδια, έχει εµµονή µε τη ζεστή σοκολάτα και διατηρεί πολλές σχέσεις µε αγόρια που υπάρχουν µόνο στη φαντασία της. Η σειρά Twisted ξεπέρασε τις 135.000 κριτικές στο Goodreads τα 50 εκατοµµύρια views στο TikTok έχοντας δηµιουργήσει ένα φανατικό κοινό αναγνωστών που αναµένει µε αγωνία κάθε νέο βιβλίο της.

Βρείτε το βιβλίο στην σελίδα των Εκδόσεων Κλειδάριθμος και διαβάστε ένα απόσπασμα.

Επίσης ακολουθήστε τον Εκδοτικό στα Social για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα:

About the Author

Σχετικά άρθρα