Μέγκαν Μαρκλ- Πρίγκιπας Χάρι: Μας δίνουν μια γεύση από τον γάμο τους στο νέο trailer του ντοκιμαντέρ

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι δίνουν στους θαυμαστές μια πιο οικεία ματιά στον παραμυθένιο γάμο τους το 2018 σε ένα απόσπασμα που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το ντοκιμαντέρ τους «Harry & Meghan».

«Ήθελα πολύ η μουσική να είναι διασκεδαστική», ακούγεται να λέει η Μέγκαν, στο teaser που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του Netflix στο YouTube το Σάββατο.

Και προσθέτει, «Αυτός ήταν ο πρώτος μας χορός. Είχε τόση πλάκα. Απλώς γυρνούσαμε σαν ανεμοστρόβιλος. Ήταν τόσο υπέροχο».

Στη συνέχεια, το promo κλιπ αποκαλύπτει προσωπικές φωτογραφίες του βασιλικού ζευγαριού να χορεύει χαρούμενα μαζί με το “Land of 1000 Dances” του Wilson Pickett καθώς ένα συγκρότημα παίζει στο παρασκήνιο.

Η Mέγκαν Μαρκλ φορούσε μια λευκή τουαλέτα με ουρά, ενώ ο Χάρι φορούσε ένα κλασικό μαύρο σμόκιν, μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν.

Ο παρουσιαστής του podcast του «Archetypes» τραγουδά τους στίχους του πρώτου τους χορευτικού τραγουδιού καθώς στην οθόνη αναβοσβήνουν περισσότερες εικόνες των νεόνυμφων που απολαμβάνουν τον γάμο τους με την στενή οικογένεια και τους φίλους τους – συμπεριλαμβανομένου του Έλτον Τζον.

Ενώ το δεύτερο σκέλος του «Harry & Meghan» θα επικεντρωθεί στον γάμο τους και την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τα βασιλικά καθήκοντα, τα τρία πρώτα επεισόδια των ντοκιμαντέρ της Liz Garbus επικεντρώθηκαν στο πώς ξεκίνησε η ιστορία του έρωτά τους.

Το ζευγάρι που έχει τον γιο τους Archie, 3 ετών και την 1χρονου κόρη Lilibet – αποκάλυψε στο Μέρος 1 ότι το πολυδιαφημισμένο ειδύλλιό τους ξεκίνησε στην πραγματικότητα στο Instagram.

Τα πρώτα τρία επεισόδια του “Harry & Meghan” είναι πλέον διαθέσιμα στο Netflix. Το Μέρος 2 θα είναι διαθέσιμο στις 15 Δεκεμβρίου.

 

About the Author

Σχετικά άρθρα