«Παιχνιδοποιός»: Το sold out θρίλερ παίρνει παράταση λόγω επιτυχίας στο Μικρό Γκλόρια – Οι πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση

Το ανατριχιαστικό θρίλερ του χολιγουντιανού σταρ Γκάρντνερ ΜακΚέυ, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, με τους Ραφίκα Σαουίς και Γιώργη Παρταλίδη, έγινε talk of the town της θεατρικής Αθήνας και σημειώνει απανωτά sold out από την πρώτη μέρα παραστάσεων.

Ένα έργο βαθιά ανησυχητικό και απολύτως επίκαιρο. Ένα κλασικό θρίλερ μυστήριου που παγώνει το αίμα και κρατά τον θεατή στην άκρη του καθίσματος. Το δραματουργικό αυτό κομψοτέχνημα χαρακτήρων, που λατρεύτηκε από τον Μπράιαν Ντε Πάλμα -ο οποίος επιχείρησε επανειλημμένα να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή τον Κόλιν Φερθ- έχει υμνηθεί, μεταξύ άλλων, από τη Washington Post και τη Daily Express, και αποτελεί ένα κλασικό δείγμα του σύγχρονου αμερικάνικου ρεαλισμού, ακροβατώντας με μαεστρία ανάμεσα στο ψυχολογικό θρίλερ και το κοινωνικό σχόλιο. Και παρότι γραμμένο το 1984, το έργο συνομιλεί απευθείας με το σήμερα και χτυπά στην καρδιά της εγκληματικής επικαιρότητας, προφητεύοντας τη συζήτηση περί γυναικοκτονίας, ενώ ο ήρωας του έργου εμπνέεται από τον serial killer της σειράς Dahmer που σαρώνει αυτή την περίοδο στο NETFLIX.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης οι παραστάσεις που ήταν προγραμματισμένες να ολοκληρωθούν στις 18 Δεκεμβρίου, παρατείνονται έως τις 28 Ιανουαρίου, κάθε Σάββατο στις 21.15 και Κυριακή στις 20.00 (εκτός 24-25-31/12), όπως και ανήμερα την Πρωτοχρονιά στις 20.15, προσθέτοντας μία επιπλέον παράσταση την Παρασκευή 30/12 στις 21:15.

Δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση και προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας εδώ

Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σκαφίδας

About the Author

Σχετικά άρθρα