Emily in Paris: Όσα αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς για τη νέα σεζόν

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του “Emily in Paris” και οι θεωρίες για τα νέα επεισόδια έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Δεν έφτανε μόνο το Twitter αλλά και ο δημιουργός Darren Star έκανε κάποια σχόλια για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε, αφήνοντας αιχμές για την εξέλιξη.

Ειδικότερα, ο Star σχολίασε τις σχέσεις της πρωταγωνίστριας και το μέλλον του Βρετανού Alfie, ο οποίος θα επιστρέψει στα νέα επεισόδια. Για να σας υπενθυμίσουμε, η Emily βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα.

Ή θα μείνει στο Παρίσι στη νέα εταιρεία της Sylvie, αποκαλύπτοντας στον Gabriel πως θέλει να είναι μαζί του ή θα ακολουθήσει τον Alfie στην Αγγλία. Φυσικά, το γεγονός πως η Camille τα ξαναβρήκε με τον Gabriel, στον οποίο δεν ομολόγησε τον έρωτά της, ίσως βοήθησε την Emily να πάρει τη σωστή απόφαση, για την οποία θα μάθουμε στην τρίτη σεζόν.

«Το τι έγινε με την Emily δεν σημαίνει το τέλος του Alfie. Κάποιες φορές βλέπεις μία σχέση που πιστεύεις πως είναι η μοναδική και συνειδητοποιείς πως ο ένας για εσένα μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Οπότε δεν πιστεύω σε αυτό. Σίγουρα, για μένα, η πόρτα είναι ακόμα ανοιχτή για την Emily και τον Alfie», εξήγησε ο δημιουργός, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για τη σχέση της Emily με τον Βρετανό τραπεζίτη.

«Το θέμα με την απόφαση είναι πως δεν υπάρχει σωστή απόφαση εδώ. Δεν υπάρχει κάποια απόφαση που θα τους κάνει όλους χαρούμενους ή που θα κάνει χαρούμενη την Emily. Έχει πάρει κάποιες δύσκολες αποφάσεις και βρίσκεται στη μέση μιας περίεργης κατάστασης στο τέλος της δεύτερης σεζόν», πρόσθεσε ο Star.

Παράλληλα, πριν από λίγες ημέρες, η Lily Collins που υποδύεται την περιβόητη Αμερικανίδα στο Παρίσι δήλωσε στο Entertainment Tonight πως η νέα σεζόν θα έχει περισσότερα ερωτικά τρίγωνα, περισσότερο δράμα, γέλια, μόδα και Γαλλία. Η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix στις 21 Δεκεμβρίου.

About the Author

Σχετικά άρθρα