Τις Τετάρτες φοράμε μαύρα. Καινούργιο τρέιλερ του «Wednesday» του Τιμ Μπάρτον

To Comic Con της Νέας Υόρκης μπορεί να ολοκληρώθηκε χτες, αλλά σε αυτό ανακοινώθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά νέα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η παρουσίαση του νέου τρέιλερ της σειράς του Netflix «Wednesday» σε σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον.

Σύμφωνα με τη σύνοψη, το «Wednesday» θα είναι ένα «μυστήριο εμποτισμένο με στοιχεία του υπερφυσικού, που θα παρακολουθεί τα χρόνια της Γουένσντεϊ στην ιδιόμορφη Ακαδημία Νέβερμορ. Οι προσπάθειες της Γουένσντεϊ να τιθασεύσει τις μεταφυσικές ικανότητές της θ’ αναχαιτίσει μια σειρά δολοφονιών που τρομοκρατούν την κοντινή πόλη και θα δώσει λύση στο υπερφυσικό μυστήριο που παρέσυρε και τους γονείς της 25 χρόνια νωρίτερα – ενώ, την ίδια ώρα, η ηρωίδα διαχειρίζεται τις καινούριες και πολύπλοκες σχέσεις της με τους αλλόκοτους και ποικιλόμορφους συμμαθητές της.»

wednesday

Στην σειρά πρωταγωνιστεί η Τζένα Ορτέγκα στον ρόλο της Γουένσντεϊ, περιτρυγιρισμένη από την Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, τον Λούις Γκουσμάν, τον Αϊζακ Ορντονεζ κι ακόμα τους Γκουέντολιν Κρίστι, Τζέιμι ΜακΣέιν, Πέρσι Χάινς Γουάιτ κι άλλους πολλούς. Στο τρέιλερ έγινε και επιτέλους γνωστό πως ο Φρεντ Αρμισεν θα είναι ο θείος Φέστερ και βλέπουμε την Κριστίνα Ρίτσι στον ρόλο της Μάριλιν Θόρνχιλ.

Ο Μπάρτον όχι απλώς είναι executive producer της σειράς, αλλά και σκηνοθετεί: λέει ο Μάιλς Μίλαρ, «φυσικά η σειρά αντλεί από την παράδοση του “. Στην σειρά πρωταγωνιστεί η Τζένα Ορτέγκα στον ρόλο της Γουένσντεϊ, περιτρυγιρισμένη από την Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, τον Λούις Γκουσμάν, τον Αϊζακ Ορντονεζ κι ακόμα τους Γκουέντολιν Κρίστι, Τζέιμι ΜακΣέιν, Πέρσι Χάινς Γουάιτ κι άλλους πολλούς. Στο τρέιλερ έγινε και επιτέλους γνωστό πως ο Φρεντ Αρμισέν θα είναι ο θείος Φέστερ και βλέπουμε την Κριστίνα Ρίτσι στον ρόλο της Μάριλιν Θόρνχιλ.

Ο Μπάρτον όχι απλώς είναι executive producer της σειράς, αλλά και σκηνοθετεί: λέει ο Μάιλς Μίλαρ, «φυσικά η σειρά αντλεί από την παράδοση του “The Addams Family”, αλλά είναι κάτι το αυτόνομο, την αντιμετωπίζουμε σαν μια… οκτάωρη ταινία του Τιμ Μπέρτον!»

Το «Wednesday» θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 23 Νοεμβρίου.

wednesday

“, αλλά είναι κάτι το αυτόνομο, την αντιμετωπίζουμε σαν μια… οκτάωρη ταινία του Τιμ Μπέρτον!»

Το «Wednesday» θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 23 Νοεμβρίου.

wednesday

About the Author

Σχετικά άρθρα