Naomi Campbell: πώς περιποιείται τον εαυτό της στα 52;

Τα γονίδια σίγουρα τη βοήθησαν και συνεχίζουν να τη βοηθούν. Τι κάνει, όμως, η ίδια για τον εαυτό της, για να διατηρείται φρέσκια και λαμπερή;

Η σούπερ-σταρ των super model σίγουρα έχει κατακτήσει τον φωτογραφικό φακό, ίσως όσο καμία άλλη. Κι όσο κι αν η εμφάνισή της έμοιαζε πάντα θεόσταλτη, με τον τίτλο «μαύρη γαζέλα» να της ταιριάζει απόλυτα, η ίδια δεν επαναπαύεται ποτέ και φροντίζει τον εαυτό της, έχοντας τις δικές της ιεροτελεστίες και συμβουλές.

Όσον αφορά το δέρμα της, ξεκινά πάντα την ημέρα της με καθαρισμό, με μια καθαριστική κρέμα και λίγο υγρό σαπούνι. Όπως σημειώνει η ίδια, χρησιμοποιεί και βιταμίνη C, αλλά και αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο στο πρόσωπό της, για ενυδάτωση, ελαστικότητα και φυσική απόχρωση.

Ο καθαρισμός και το scrub δεν λείπουν από την καθημερινότητά της, ενώ κάθε βράδυ φροντίζει να αφαιρεί το μακιγιάζ της. Η ίδια αναφέρει ότι της αρέσει το δέρμα της να φαίνεται λιπαρό και συνεχώς το ενυδατώνει με μάσκες, κρέμες κ.ο.κ.

Στο ντους χρησιμοποιεί μόνο μωρουδιακά σαπούνια και δεν παραλείπει και τα ενυδατικά σέρουμ στο πρόσωπο. Όπως λέει η ίδια, όταν δεν δουλεύει, προσπαθεί να μη φοράει καθόλου make-up.

 

H Naomi Campbell ποζάρει με την κόρη της και δηλώνει: «Δεν είναι υιοθετημένη, είναι παιδί μου»

Δίνει πολλή σημασία στο κραγιόν, το οποίο θέλει να είναι περιποιημένο στα χείλη, ενώ δεν είναι υπέρ του ρουζ στα μάγουλα, το οποίο θεωρεί ότι αφαιρεί κάτι από τη δομή του προσώπου.

Ακόμη, φροντίζει να κάνει αποτοξίνωση πίνοντας μόνο χυμούς 1 φορά τον μήνα ή και πιο συχνά, καθώς ταξιδεύει πολύ και τρώει πολλά διαφορετικά φαγητά. Το πρωί, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πιει ζεστό νερό με λεμόνι και προβιοτικά, ενώ προτιμά το τσάι από τον καφέ. Μετά το πρωινό της ντους, πίνει επίσης ένα ρόφημα για το ανοσοποιητικό κι ένα με αλόη.

Ό,τι ώρα κι αν γυρίσει στο σπίτι της το βράδυ, κάνει ένα μασάζ, καθώς τα τακούνια καταπονούν το σώμα της και τέλος, το δικό της γιατροσόφι για να μην αρρωσταίνει συχνά είναι η σκόνη τσίλι και οι καυτερές σάλτσες.

About the Author

Σχετικά άρθρα