Ο θάνατος είναι μια τελετουργία. Πρώτο τρέιλερ του «The Midnight Club»

Ο Μάικ Φλάναγκαν έχει καταφέρει να φτιάξει ένα όνομα στο είδος του τρόμου. Από τα εντυπωσιακά «The Haunting of…» και το «Midnight Mass» για το Netflix, αλλά και το «Doctor Sleep», το σίκουελ της «Λάμψης» του Στίβεν Κινγκ, στο σινεμά, ο Φλάναγκαν δεν έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής τους φανς του.

Και τώρα επιστρέφει και πάλι στο Netflix με τη νέα του σειρά «The Midnight Club», η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Κρίστοφερ Πάικ, το οποίο κυκλοφόρησε το 1994, όπου σε ένα ξενώνα με μυστηριώδη ιστορία, τα οκτώ μέλη του Midnight Club συναντιούνται κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα για να πουν απαίσιες ιστορίες – και να αναζητήσουν σημάδια του υπερφυσικού από το υπερπέραν.

Την σειρά, πέρα από τον Φλάναγκαν, την υπογράφει στο σενάριο και η Λία Φονγκ, ενώ την παραγωγή, πέρα από αυτούς τους δυο, έχουν αναλάβει και οι Τζούλια Μπίκνελ και Τρέβορ Μέισι.

Το πρώτο τρέιλερ δείχνει αρκετά ανατριχιαστικό και φυσικά μοιάζει ως μια ακόμα επιτυχία στην συνεργασία του Φλάναγκαν με το Netflix. Ολα τα επεισόδια της σειράς «The Midnight Club» θα κάνουν πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Οκτωβρίου.

the midnight club

About the Author

Σχετικά άρθρα