Η Κριστίνα Αγκιλέρα νευρίασε με το body-shaming ποστ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κι έκανε unfollow

Η Κριστίνα Αγκιλέρα έκανε unfollow στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram μετά από ένα αμφιλεγόμενο ποστ που έκανε body-shaming στους χορευτές της.

Η ολοκαίνουργια έχθρα στα social media, που όπως ήταν φυσικό έγινε πρωτοσέλιδο στα ξένα ταμπλόιντ, ξέσπασε με αφορμή μια ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, που δημοσίευσε χθες ένα μακροσκελές μήνυμα, γράφοντας μεταξύ άλλων πως «αν είχα τους χορευτές της Κριστίνα Αγκιλέρα, θα φαινόμουν απίστευτα αδύνατη».

Η 40χρονη τραγουδίστρια συνόδευσε το μήνυμα με μια φράση που αποδίδεται στον κωμικό ηθοποιό Ρόντνεϊ Ντέηντζερφιλντ και γράφει: «Ανακάλυψα πως υπάρχει μόνο ένας τρόπος να δείχνεις αδύνατος: να κάνεις παρέα με χοντρούς ανθρώπους».

Το ποστ της Μπρίτνεϊ, που προς το παρόν δεν έχει διαγράψει, κάτι που συχνά κάνει τελευταία, προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις, με χρήστες να κάνουν λόγο για body-shaming, ενώ πολλοί την καλούσαν να το κατεβάσει επειδή είναι «αγενές»

«Δεν χρειάζεται να υποτιμάς μια άλλη γυναίκα για να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Συγκεντρώσου στο να γίνει καλά», σχολίασε κάποιος χρήστης.

Εκτός από το unfollow στην άσπονδη ποπ αντίπαλό της, η Κριστίνα Αγκιλέρα, δεν έχει ακόμη απαντήσει δημοσίως στην ανάρτηση που επικρίνει τα σώματα των χορευτών της.

00:00
-05:30

Madonna, Britney Spears και Christina Aguilera στα MTV VMA του 2003 με το θρυλικό φιλί.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τα έχει βάλει με τους πάντες, από τότε που έληξε η κηδεμονία της, τον Νοέμβριο του 2021, κι έκτοτε μπορεί να μιλάει ελεύθερα για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια.

Μεταξύ άλλων έχει κατακεραυνώσει μέλη της οικογένειάς της, συμπεριλαμβανομένων των γονιών της, Τζέιμι και Λιν Σπίαρς, της αδελφής της, Τζέιμι Λιν Σπίαρς, αλλά και πρώην συντρόφους της, όπως οι Κέβιν Φέντερλαϊν και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, παραδέχτηκε στους followers της στο Instagram ότι «υποσυνείδητα» θέλει να «προσβάλλει τους ανθρώπους» επειδή «έχει προσβληθεί τόσο πολύ» σε όλη της τη ζωή, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας της.

About the Author

Σχετικά άρθρα