Wednesnday: Η spin off σειρά του The Addams Family έρχεται το φθινόπωρο στο Netflix!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Collider, η πολυαναμενόμενη spin off σειρά του The Addams Family, που αποτελεί μια δημιουργία του Guillermo del Toro και έχει τίτλο Wednesday, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το φθινόπωρο.

 

Πηγή φωτογραφίας: Collider

 

Την πληροφορία “πρόδωσε” η αφίσα της σειράς που μπορούσαν να δουν οι επισκέπτες του Licensing Expo στο Las Vegas. Προφανώς εμείς δεν βρεθήκαμε εκεί, είχαμε μαστόρους στο σπίτι, ωστόσο την έκθεση επισκέφτηκε ο δημοσιογράφος του Collider Steven Weintraub και έτσι χάρη σε εκείνον ξέρουμε πότε επιτέλους θα κάνει πρεμιέρα η σειρά που θα εστιάζει στην μικρή Wednesday Addams.

H σειρά βασίζεται σε μια ιδέα των Al Gough και Miles Millar (Smallville, Into the Badlands) και διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της φοίτησης της μικρής Addams στη Nevermore Academy. Oι μεταφυσικές ικανότητες της Wednesday θα τής είναι ιδιαίτερα χρήσιμες όταν προσπαθήσει να λύσει μια σειρά από μυστήρια που θα εμφανιστούν στη μικρή πόλη όπου βρίσκεται, ενώ στο ίδιο πλαίσιο θα καταφέρει να βοηθήσει και τους γονείς της, που πριν πολλά χρόνια είχαν εμπλακεί σε μια πολύ μυστηριώδη υπόθεση. To ρόλο της μικρής Wednesday έχει αναλάβει η Jenna Ortega (Yes Day, You, Scream), ενώ ο Luis Guzmán θα παίξει τον Gomez Addams και η Catherine Zeta-Jones την Morticia Addams. Ελπίζουμε σύντομα να δούμε κανένα trailer – το ξέρουμε ότι ο Guillermo δεν προλαβαίνει να αναπνεύσει που λέει ο λόγος από τις πολλές δουλειές, αλλά ας μας ρίξει ένα “τυράκι”. 

About the Author

Σχετικά άρθρα