Με μια λέξη, Σέβας

Είδα μια κοινοποίηση στο facebook από ένα φίλο, που αναπαράγει μια είδηση που δημοσιεύτηκε στην σελίδα ΤΟΠΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΤΟΥ.

Ο κ. Γιάννης Μανουσάκης χάρισε το σπίτι του στο Ορφανοτροφείο Θηλέων. Αγόρασε το εξάρτημα (6.700€) και λειτούργησε ο τομογράφος στο νοσοκομείο της Ρόδου. Έδωσε 37.400€ και αγοράστηκαν δύο κρεβάτια εντατικής με όλο τον εξοπλισμό, κι έχει κι άλλα 10 χιλιάρικα που θα τα δώσει κι αυτά, «να πιάσουν τόπο στην υγεία»! Κι όλο βαθιά το χέρι στην τσέπη βάζει, για να πληρώσει το ενοίκιο κάποιου, τα φάρμακα κάποιου άλλου, αυτός ο παλιός ναυτικός που ζει από τη σύνταξη του ΝΑΤ, μαζί με τη σύζυγό του.
«Ήθελα τα χρήματα που μάζεψα από τη θάλασσα να πιάσουν τόπο, στο χώρο της υγείας. Και το σπίτι μου, εδώ στο Μεγάλο Χωριό της Τήλου, το 2011 το δώρισα στο Ορφανοτροφείο Θηλέων της Ρόδου, με συμβολαιογραφική πράξη να ‘ρχονται τα παιδιά και να μένουν όταν πεθάνω. Έκανα με τέτοιο τρόπο τη συμβολαιογραφική πράξη, ώστε να μην βρεθεί κανείς να το πουλήσει, να το χαίρονται τα παιδιά, αφού δεν κάναμε δικά μας τέκνα».

Σέβας, μόνο αυτό….

About the Author

Σχετικά άρθρα