Drink Pink: το Ζάππειο θα μοσχοβολήσει ροζέ

Το Drink Pink, Rosé Wine Extravaganza, επανέρχεται δυναμικά για να κλείσει τον Μάιο με ροζ(έ) διάθεση.

Τα ροζέ κρασιά κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος, ειδικά την εποχή της άνοιξης και του καλοκαιριού, και το Drink Pink, Rosé Wine Extravaganza μας δίνει μια καλή αφορμή να τα ανακαλύψουμε και να τα απολαύσουμε.

Πρόκειται για μια εκδήλωση γευσιγνωσίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29/5 στο Ζάππειο Μέγαρο, 11.00-20.00, όπου τα φρέσκα και ξεδιψαστικά, φρουτώδη και γοητευτικά, παιχνιδιάρικα και ευκολόπιοτα ροζέ θα κυριαρχήσουν. Είναι τα κατεξοχήν κρασιά του καλοκαιριού και δεν είναι τυχαίο ότι στη Γαλλία έχουν ξεπεράσει σε κατανάλωση τα λευκά κρασιά.

Στην εκδήλωση σας περιμένουν περισσότερα από 200 ροζέ κρασιά για να δείξουν τη δύναμή τους και να σας κάνουν να βάλετε λίγο ροζ χρώμα στο ποτήρι σας το καλοκαίρι που έρχεται.

Το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ (φοιτητικό 8 ευρώ) και περιλαμβάνεται κατάλογο με τα κρασιά της εκδήλωσης και αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας. Δωρεάν είσοδο δικαιούνται μόνο οι δημοσιογράφοι και οι αγοραστές οίνου (από κάβες, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, μπαρ και άλλα σημεία λιανικής), με την προϋπόθεση απόδειξης της επαγγελματικής τους ιδιότητας και οι οινοποιοί (και τα στελέχη τους) των οποίων τα κρασιά συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Info
Drink Pink, Rosé Wine Extravaganza
Ζάππειο Μέγαρο
Κυριακή 29/5, 11.00-20.00

About the Author

Σχετικά άρθρα