Life After Life: Πρώτη ματιά στη νέα μίνι σειρά εποχής του BBC

Η νέα μίνι σειρά εποχής του BBC, που έκανε πρεμιέρα χτες, έχει τίτλο Life After Life, βασίζεται στο διάσημο μυθιστόρημα της Kate Atkinson και αποτελεί μια δημιουργία του βραβευμένου σεναριογράφου Bash Doran (Traitors), καθώς και του σκηνοθέτη του υποψήφιου για Όσκαρ Brooklyn, John Crowley,

H υπόθεση ξεκινά το 1941, όταν η Ursula (Thomasin McKenzie) αποχαιρετά τον αδελφό της Teddy (Sean Delaney), ο οποίος πηγαίνει στο μέτωπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η τελευταία ερώτηση που του κάνει είναι “τι θα έκανες αν μπορούσες να ζήσεις τη ζωή σου ξανά από την αρχή;”. Έτσι, παρακολουθούμε την ιστορία της Ursula, η οποία γεννιέται το 1910 και την πρώτη φορά πεθαίνει, ενώ τη δεύτερη επιβιώνει και όσο η ζωή της – ή μάλλον οι ζωές της – προχωρούν, κάθε φορά προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για εκείνη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer της σειράς όπου εμφανίζονται και οι Jessica Brown Findlay (Downton Abbey), Sian Clifford (Fleabag), James McArdle (Man In An Orange Shirt) και Jessica Hynes (Up the Women).

 

 

About the Author

Σχετικά άρθρα