Ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε ποια ήταν η αφορμή ώστε να μιλήσει δημόσια για την μάχη του με τον καρκίνο

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με την Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο κι έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη.

Μέσα σε όλα η παρουσιάστρια τον ρώτησε για την περιπέτεια υγείας του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι έγινε εκείνη την Τετάρτη, που αποφάσισες να μιλήσεις στα social γι’ αυτό που περνούσες;» και εκείνος αποκάλυψε τον λόγο που μίλησε δημόσια για την μάχη του με τον καρκίνο.

«Δεν το είχα στο μυαλό μου. Ήμασταν περιοδεία με την παράσταση “Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής” και παίζαμε σε ένα μαγικό θέατρο στην Άρτα. Εκεί, λοιπόν, λίγο πριν τελειώσει η παράσταση, ξεκινάει να βρέχει καταρρακτωδώς. Τόση πολλή βροχή, που θα περίμενε κανείς να διακοπεί η παράσταση και οι θεατές να φύγουνε. Παίζαμε υπό βροχή και κοίταζα τους θεατές, οι οποίοι έβγαζαν μπουφάν, βιβλία, τσάντες και ήταν τόσο απορροφημένοι, που δεν ήθελαν να τελειώσει όλο αυτό. Ήθελαν να κάτσουν δίπλα μας, στο πλευρό μας, να βιώσουν την όποια ταλαιπωρία βιώναμε κι εμείς, αρκεί να τελειώσει η παράσταση. Δεν το ξεχνάω. Και έγινε ένα κλικ μέσα μου για αυτό το “μαζί”, για αυτή τη μοιρασιά. Κάτι ξύπνησε μέσα μου και είπα ότι αυτό το μαζί έχει πολύ μεγάλη αξία, ουσία, νόημα. Και αν μπορέσω εγώ μέσα από τη δημοσιοποίηση αυτού του προβλήματος να γίνω το “μαζί” κάποιου άλλου, τον δω χαρούμενο, ευτυχισμένο, μπορεί να αλλάξει μια ψυχολογία, μια ματιά» αποκάλυψε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

About the Author

Σχετικά άρθρα