Doja Cat: Κάλυψε το πρόσωπό της με ψεύτικες βλεφαρίδες για την Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι

H Doja Cat συνεχίζει με τις ανατρεπτικές και ιδιαίτερες εμφανίσεις στις επιδείξεις υψηλής  ραπτικής στο Παρίσι την Τετάρτη, παρακολουθώντας την επίδειξη πασαρέλας Viktor & Rolf με “ψεύτικες” τρίχες στο πρόσωπο.

Η 27χρονη τραγουδίστρια του «Say So», Doja Cat που ξύρισε μόνη της τα μαλλιά και τα φρύδια της πέρυσι, άφησε τις ψεύτικες βλεφαρίδες να αντιπροσωπεύουν τα φρύδια και το μουστάκι της.

Συνδύασε το σουρεαλιστικό look ομορφιάς που έμοιαζε με τον Σαλβαδόρ Νταλί με ένα παλτό και παντελόνι με ρίγες σε χρώμα καμηλό πάνω από ένα πράσινο ριγέ πουκάμισο με κολλαρισμένο γιακά.

Άλλες διασημότητες που παρευρέθηκαν στο σόου των Viktor & Rolf – το οποίο παρουσίαζε φορέματα ανάποδα, στο πλάι και με κάθε τρόπο πάνω στα μοντέλα – ήταν η Noah Cyrus, η Lisa Rinna και η Olivia Palermo, αν και καμία δεν έφερε την ίδια αφοσίωση στην εμφάνισή τους με την Doja .

Και σίγουρα έχει κάνει εντύπωση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού μέχρι στιγμής. Η Doja Cat προκάλεσε σάλο στο show υψηλής ραπτικής του Schiaparelli τη Δευτέρα, όταν κάθισε στην πρώτη σειρά καλυμμένη εντελώς με περισσότερους από 30.000 κόκκινους κρυστάλλους Swarovski , κάτι που χρειάστηκε περίπου πέντε ώρες στην ομάδα της εξπερτ στο μακιγιάζ Pat McGrath για να τα εφαρμόσει με το χέρι.

Αν και το βλέμμα ήταν σίγουρα ιδιότροπο, Doja Cat κάλυψε επίσης το πρόσωπό της με ψεύτικες βλεφαρίδες ως απάντηση στα σχόλια για την εμφάνιση της στην επίδειξη του Schiaparelli.

Είπε στη Nylon ότι άκουσε ότι κάποιοι θαυμαστές ήταν «απογοητευμένοι» που δεν είχε βλεφαρίδες πάνω από τους κρυστάλλους, γελώντας, «Λοιπόν σήμερα τους έδωσα βλεφαρίδες. Ελπίζω να είναι ευχαριστημένοι. Και θέλω απλώς να κάνω τους ανθρώπους ευτυχισμένους».

About the Author

Σχετικά άρθρα