Emilia Vodos – Οι πλαστικές επεμβάσεις, οι φήμες για την καταγωγή της και οι καβγάδες στο My Style Rocks

Το My Style Rocks επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μαζί με μεγάλες «δόσεις» μόδας αλλά και ανταγωνισμού. Μία από τις παίκτριες που έχει κάνει αισθητή την παρουσία της για διάφορους λόγους είναι η Εmilia Vodos.

Ο έντονος κι εκρηκτικός χαρακτήρας της δεν περνάει απαρατήρητος. Ακόμα, οι λογομαχίες της τόσο με την κριτική επιτροπή όσο και με τις συμπαίκτριές της γίνονται viral στα social media.

«Οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικές μαζί μου, όχι εγώ μαζί τους» έχει δηλώσει η Vodos.

Ποια είναι η Εmilia Vodos;

Η Emilia Vodos είναι 26 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα ενώ πλέον μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαϊάμι. Η μόδα μπήκε από πολύ νωρίς στη ζωή της καθώς οι γονείς της ταξίδευαν συχνά για shopping. Οι στυλιστικές της συνήθειες κινούνται στο άσπρο-μαύρο και το My Style Rocks είναι για εκείνη μία προσωπική πρόκληση. Έχει ακριβό γούστο και δεν φοβάται να το δείξει και να το υπερασπιστεί. Έχει μεγάλη αδυναμία σε τσάντες και παπούτσια, τα οποία είναι μόνο από επώνυμα brands.

Εργάζεται ως σύμβουλος επενδύσεων και έχει σπουδάσει Business Management κι είναι σίγουρη πως θα φτάσει στον τελικό του My Style Rocks.

Ερωτηματικά για την καταγωγή της

Η εντυπωσιακή διαγωνιζόμενη δήλωσε συμμετοχή στην εκπομπή μόδας, αναφέροντας στο βιογραφικό της πως γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα, ενώ πλέον μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαϊάμι. Ωστόσο όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ρώτησε την Emilia από πού κατάγεται σε πρόσφατο επεισόδιο του My Style Rocks, εκείνη απάντησε αρχικά «Απ’όπου», φράση η οποία στη συνέχεια έγινε viral στο TikTok.

Η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη μέσω Τwitter, κατέκρινε την εσκεμμένη απόκρυψη της καταγωγής της διαγωνιζόμενης δηλώνοντας με σιγουριά πως κατάγεται από την Αλβανία.

«Μαζέψτε την ειλικρινά κορίτσι που είσαι από το αλλού δηλαδή Αλβανία που ντρέπεσαι να το πεις και γενικά απαράδεκτο να μην λες την καταγωγή σου για γύρνα καλύτερα από κει που ήρθες. Τι αχώνευτοοοοο παπί Είσαι εσύ. Ποια νομίζεις ότι είσαι Πως μιλάς έτσι; ΞΟΥ ΞΟΥ», έγραψε η Άννα Ψυχαράκη.

Επίσης τον γύρο του διαδικτύου κάνει το παρακάτω βίντεο που δείχνει την Emilia Vodos να δίνει το παρών σε εκδήλωση και να μιλάει αλβανικά.

Η απάντησή της για τις πλαστικές επεμβάσεις

H Emilia Vodos ήδη έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί της αφού η συμπεριφορά της έχει το “rich queen attitude” με τον κόσμο του Twitter να μην την αφήνει σε ησυχία. Αρκετοί χρήστες του Twitter σχολιάζουν έντονα τις εμφανίσεις της και κάποιοι έχουν αναφερθεί και σε κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις που φαίνεται να έχει κάνει η Emilia.

Εκείνη βεβαίως από την πλευρά της έχει απαντήσει με ύφος σε όσους μιλούν για πλαστικές ως εξής: «Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές κορίτσια. Στις μούρες σαν τα βάζετε» και έστειλε ένα φιλί σε όλους τους followers!

Nα θυμίσουμε πως τη συγκεκριμένη ατάκα την είχε πει στο παρελθόν ο Δημήτρης Σκουλός όταν είχε βρεθεί στο πλατό του GNTM η Ιωάννα Μπέλλα.

Στη συνέχεια των stories της η Vodos είχε παραδεχτεί πως έχει κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη της όταν ήταν 17 ετών και οι γονείς της ήταν αυτοί που την πήγαν στον πλαστικό χειρουργό έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί.

Ξέσπασε ο Στέλιος Κουδουνάρης 

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου του «My Style Rocks» υπήρξε μια έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Emilia Vodos.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια του ριάλιτι μόδας αφού έκανε την πασαρέλα της και παρουσίασε το look της, στη συνέχεια εξέφρασε το παράπονό της για την κριτική και τον βαθμό που δέχτηκε από τον γνωστό σχεδιαστή στο προηγούμενο επεισόδιο.  «Πρέπει να απολογηθώ για κάτι;», τη ρώτησε ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Emilia Vodos να ζητά να μάθει τον λόγο που πήρε «1».

«Την ώρα που σου εξηγούσα τη βαθμολογία μου που δε με άκουγες γιατί έκανες πλάκα στον κύριο Σκουλό τη θυμάσαι; Εγώ σου εξήγησα γιατί σου έβαλα 1», απάντησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Θες να μιλήσουμε για εσένα ή για τα άλλα κορίτσια;» τη ρώτησε ο Στέλιος Κουδουνάρης όταν η παίκτρια άρχισε να μιλάει για τις υπόλοιπες κοπέλες, με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα και να λέει: «Δεν νομίζω πως είναι δίκαιο! Είναι άδικο. Είναι απόλυτα άδικο!».

«Με ποια κριτήρια το λες αυτό; Με ποιες γνώσεις; Έρχεσαι να μας πεις ότι είσαι ανώτερη από τις συμπαίκτριές σου με τα δικά σου κριτήρια. Εγώ έχω άλλα κριτήρια. Δε θα συμμετέχω αγάπη μου σε αυτό. Θες να ακούσεις τη γνώμη μου ή δε σε αφορά; Από την ώρα που στάθηκες εδώ δε με αφήνεις να μιλήσω. Λες μόνο τα δικά σου και τα παράπονά σου και σου ξαναλέω ότι χθες σου εξήγησα και σου ανέλυσα το λουκ σου μέχρι εκεί που ήθελες να ακούσεις. Στο αποδόμησα γιατί ήταν χάλια. Το look σου χθες ήταν χάλια. Σου εξήγησα ότι ήταν τελείως λάθος και εσύ επιμένεις ότι ήσουν σωστή, προσβάλεις τις συμπαίκτριές σου και προσβάλεις και εμένα ότι δεν έχω σωστά κριτήρια… Εγώ λέω τη γνώμη μου. Όσο κακός κι αν είναι ο χαρακτήρας σου εγώ θα σου λέω αυτό ακριβώς που πιστεύω» πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο Στέλιος Κουδουνάρης.

About the Author

Σχετικά άρθρα