Coldplay: Αναβάλλουν συναυλίες τους- Με σοβαρή λοίμωξη των πνευμόνων ο Κρις Μάρτιν

Οι Coldplay αναβάλλουν τις επόμενες συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας τους αφού ο frontman της μπάντας, Κρις Μάρτιν διαγνώστηκε με σοβαρή λοίμωξη των πνευμόνων.

Σε ανακοίνωση στα social media και στο επίσημο site του συγκροτήματος, οι Coldplay εξέφρασαν την βαθιά τους λύπη και ανέφεραν ότι οι 8 συναυλίες που αναβλήθηκαν, όλες στο Σάο Πάολο και τι Ρίο ντε Τζανέιρο, θα επαναπρογραμματιστούν για τις αρχές του 2023.

Ο 45χρονος Μάρτιν διαγνώστηκε με λοίμωξη των πνευμόνων και έχει «αυστηρές εντολές γιατρού να ξεκουραστεί για τις επόμενες τρεις εβδομάδες», έγραψε το συγκρότημα.

«Δουλεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να κλειδώσουμε τις νέες ημερομηνίες και θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες. Είμαστε πολύ ευγνώμονες για την κατανόησή σας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, όπου πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στην υγεία του Chris», ανέφερε η δήλωση.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι o Chris θα γίνει καλά μετά το προβλεπόμενο ιατρικό διάλειμμα και ανυπομονώ να επαναλάβουμε την περιοδεία σύντομα», πρόσθεσαν και ευχαρίστησαν τους θαυμαστές για την κατανόησή τους.

Η παγκόσμια περιοδεία των Coldplay, Music of the Spheres, ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2022 και πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2023.

Η επόμενη ζωντανή τους εμφάνιση έχει προγραμματιστεί για τις 25 Οκτωβρίου στην Αργεντινή, όπου θα δώσουν 10 συναυλίες.

Με πληροφορίες του Guardian

About the Author

Σχετικά άρθρα