Ξεκινά το Vegan Life Festival

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Τεχνόπολη γίνεται πράσινη, cruelty-free και vegan.

Το Vegan Life Festival Athens επιστρέφει για 6η χρονιά το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με μότο «Το κλίμα αλλάζει, γιατί δεν αλλάζουμε κι εμείς;», για να φέρει κοντά όλη τη vegan κοινότητα, αλλά και να συστήσει τον vegan τρόπο ζωής και διατροφής σε όσους ενδιαφέρονται να τον γνωρίσουν λίγο καλύτερα.

Τι θα συμβεί αυτές τις δυο ημέρες στην Τεχνόπολη; Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε απολαυστικό, vegan φαγητό, αλλά και να προμηθευτείτε cruelty free αλλά και zero waste προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα θα ενημερωθείτε από ακτιβιστικές ομάδες, θα ακούσετε μοναδικές ομιλίες, θα παρακολουθήσετε ενδιαφέροντα εργαστήρια και θα συναντήσετε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για ένα φιλικότερο τρόπο ζωής προς τα ζώα, τον πλανήτη και τον άνθρωπο. Κι αν έχετε παιδιά, θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες και γι’ αυτά καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, ενώ θα υπάρχει και bazaar και dj set.

Στις ομιλίες θα βρείτε την αρθρογράφο ακτιβίστρια Μαρίζα Καρύδη (Σάββατο, 13.00-14.00), τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Αναστασία Ζώταλη (Σάββατο, 14.00-15.00), την τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή (Σάββατο, 17.00-18.00), τον vegan αθλητή Σπύρο Παπουτσή (Σάββατο, 18.00-19.00), τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου (Κυριακή, 15.00-16.00) και πολλούς άλλους.

Ακόμη κι αν δεν είστε vegan, αλλά θέλετε να έρθετε σε μια πρώτη επαφή με αυτή τη φιλοσοφία, το φεστιβάλ θα σας συστήσει αυτά που πρέπει να γνωρίζετε για έναν πιο ειρηνικό τρόπο ζωής, για τα ζώα, το περιβάλλον, την υγεία, μέσα από τη μεγαλύτερη γιορτή του βιγκανισμού.

About the Author

Σχετικά άρθρα