Που μας συμβουλεύει να βάζουμε αντιηλιακό η Khloé Kardashian;

Το μοντέλο και media personality της γνωστής οικογενείας μας προτρέπει να βάζουμε αντιηλιακό σε ένα σημείο που μάλλον δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ: τα χέρια.

Όπως ακούμε συχνά, τα χέρια είναι από τα πρώτα σημεία επάνω μας που φανερώνουν γήρανση. Κι όσο κι αν το κύριο μέλημά μας είναι το πρόσωπο και το σώμα, σίγουρα δεν θέλουμε τα χέρια μας να μένουν… πίσω.

Η συμβουλή της Khloé Kardashian, αδερφής της Kim Kardashian, και κάτι που δεν παραλείπει ποτέ να κάνει για τα χέρια της, είναι η εφαρμογή αντιηλιακού.

Τα χέρια μας εκτίθενται στον ήλιο συνεχώς χωρίς να το καταλαβαίνουμε, ειδικά όταν οδηγούμε, και καλό είναι να τα προστατεύουμε εφαρμόζοντας αντιηλιακό με δείκτη προστασίας υψηλό.  

Η ίδια, μάλιστα, αναφέρει ότι έχει σε όλα της τα αυτοκίνητα από ένα αντιηλιακό, έτσι ώστε να βάζει κάθε φορά που πρόκειται να οδηγήσει. Αυτό ωστόσο δεν θα το συστήναμε και σε εσάς, καθώς τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στον ήλιο ανεβάζουν εσωτερική θερμοκρασία κάτι που μπορεί να αλλοιώσει το αντιηλιακό σας επηρεάζοντας τη δράση του.

About the Author

Σχετικά άρθρα