Πέθανε ο Τομ Πάρκερ, τραγουδιστής των «The Wanted»- Στα 33 του χρόνια

Ο Τομ Πάρκερ, τραγουδιστής των «The Wanted», πέθανε στα 33 του χρόνια. Είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο.

«Με την πιο βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι ο Τομ απεβίωσε ειρηνικά νωρίτερα σήμερα, με όλη την οικογένεια στο πλευρό του», έγραψε η σύζυγός του, Κέλσι, στο Instagram. «Είμαστε συντετριμμένοι. Ο Τομ ήταν το κέντρο του κόσμου μας και δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή χωρίς το μεταδοτικό χαμόγελό του και τη ζωηρή παρουσία του», ανέφερε ακόμη. «Πάλεψε μέχρι το τέλος. Θα είμαι για πάντα υπερήφανη για εσένα», κατέληξε στην ανάρτησή της.

Ο Πάρκερ- πατέρας δύο μικρών παιδιών, 2 και ενός έτους- διαγνώστηκε με μη εγχειρήσιμο όγκο στον εγκέφαλο τον Οκτώβριο του 2020. 

Ήταν ένα από τα πέντε μέλη των «The Wanted», που υπήρξαν από τα πιο δημοφιλή βρετανικά boybands. Το τραγούδι με το οποίο έκαναν ντεμπούτο το 2010, το «All Time Low» έφτασε στο Νο1, όπως και το «Glad You Came», το 2012.

Μέχρι το 2014, όταν έκαναν ένα διάλειμμα, έβγαλαν άλλα έξι τραγούδια που έφτασαν στο βρετανικό Top-5, ανάμεσά τους τα «Walks Like Rihanna», «Chasing the Sun» και «Lightning». 

 

«Ήταν αδελφός μας, τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την απώλεια και τη θλίψη που νιώθουμε. Θα σε θυμόμαστε πάντα στις καρδιές μας», ανέφεραν τα άλλα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος, σε ανάρτηση για την «τραγική και πρόωρη απώλεια» του Τομ Πάρκερ.

Πέρυσι ντοκιμαντέρ του Channel 4 κατέγραψε τη ζωή του ενώ υποβάλλονταν σε θεραπείες. Τον περασμένο Νοέμβριο ανακοίνωσε ότι η κατάστασή του ήταν σταθερή και μπόρεσε να κάνει κάποιες επιλεκτικές εμφανίσεις στην περιοδεία των «The Wanted» στη Βρετανία αυτό τον μήνα, μετά την επανένωση της μπάντας το 2021. Όμως, ξαφνικά η υγεία του επιδεινώθηκε.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα