ROLE PLAYING: ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΥΛ

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αρκετές ερωτικές φαντασιώσεις. Γιατί, όμως, πολλές φορές αυτές δεν πραγματοποιούνται ποτέ; Πολύ απλά, γιατί μάς πιάνει μία συστολή και μια ντροπή να τις ακολουθήσουμε. Νιώθουμε ευάλωτοι και εκτεθειμένοι στην ιδέα εμείς οι ίδιοι να παραδεχτούμε ότι θέλουμε να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα στο σεξ και μετά πράγματι να τα κάνουμε. Είναι λύση, όμως, να αφήσουμε για πάντα απραγματοποίητες τις ερωτικές μας φαντασιώσεις; Προφανώς και όχι. Η λύση βρίσκεται στο role playing, που μάς επιτρέπει να τις πραγματοποιήσουμε, μη όντας οι εαυτοί μας. Αρκεί, βέβαια, να ξέρουμε τους βασικούς του “κανόνες”.

Θέστε από πριν κάποιους κανόνες-όρια

Αυτό είναι καλό να γίνεται πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο στο σεξ εσύ και ο σύντροφός σου. Έτσι, θα αποφύγετε πιθανές μελλοντικές παρεξηγήσεις, απογοητεύσεις, κατηγορίες κ.ο.κ.. Ξεκαθαρίστε από πριν αν το role playing είναι κάτι που δοκιμάζετε μία φορά ή που θέλετε να μπει πιο σταθερά στη σεξουαλική σας ζωή. Πείτε και οι δύο αν υπάρχουν πράγματα, που δεν θέλετε ο άλλος να πει ή να κάνει, ακόμα και σε αυτό το πλαίσιο. Τέλος, αν δεν είστε σίγουροι ότι θα σάς αρέσει ή αν το role playing περιλαμβάνει BDSM, ορίστε μία safe word, που μόλις ακουστεί θα σταματήσετε.

Αποφασίστε το “σενάριο” του role playing

Οι επιλογές είναι πολλές και η τελική απόφαση έχει να κάνει με αρκετούς παράγοντες. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε απλά να γίνεται ένα alter-ego σας. Σε αυτή την περίπτωση, η εμφάνιση σας μπορεί να μην έχει και καμία διαφορά και απλά να έχετε διαφορετικά ονόματα και να συμπεριφέρεστε κάπως διαφορετικά στο σεξ. Για παράδειγμα, αν εσύ συνήθως έχεις το πάνω χέρι, τώρα μπορείς να γίνεις ο πιο υποτακτικός της υπόθεσης.

Μία άλλη επιλογή, είναι να ζωντανέψετε κάποια φαντασίωσή σας. Όποια κι αν είναι αυτή. Σε αυτή την περίπτωση, σάς παίρνει περισσότερο να το πάτε ένα βήμα παραπέρα, να προσθέσετε προφορές, κοστούμια, αξεσουάρ, περούκες κ.ο.κ.. Οι συχνότερες επιλογές; Αφεντικό με υπάλληλο. Καθηγητής με μαθητή. Γιατρός με ασθενή. Άγνωστοι (και οι δύο ή μόνο ο ένας). Μασέρ με πελάτη. Φωτογράφος με μοντέλο. Ντελιβεράς με πελάτη.

Friends': Remembering "The One With The Princess Leia Fantasy" | Princess leia, Leia, Star wars

Ξεκίνα σιγά σιγά

Το role playing στην αρχή μπορεί να είναι εξαιρετικά άβολο και να σε κάνει να νιώθεις κάπως γελοίος. Γι’ αυτό και δεν σου προτείνουμε από την πρώτη δοκιμή να πας να βάλεις το πιο υπερπαραγωγή κοστούμι και να προσπαθήσεις να δώσεις την ερμηνεία της ζωής σου. Για την πρώτη φορά, είναι καλύτερο να περιοριστείς στο να μπεις απλά μέσα στον ρόλο και να αρχίσεις να νιώθεις μεγαλύτερη οικειότητα με αυτόν.

Αποδέξου ότι στην αρχή θα αισθανθείς γελοίος

Πρέπει να καταλάβεις ότι αν δεν αισθανθείς γελοίος και αν τα πας τέλεια με την πρώτη προσπάθεια, τότε θα είσαι η εξαίρεση. Το αντίθετο είναι πολύ πιο συνηθισμένο. Δέξου το, λοιπόν, και μην αφήσεις το αίσθημα γελοιότητάς σου να εμποδίσει από το να το δοκιμάσεις και να το ξαναδοκιμάσεις. Ειδικά αν το κάνεις με έναν σταθερό σύντροφο, είναι σχεδόν σίγουρο ότι με τον καιρό θα σου φύγει κάθε αμηχανία.

Family Guy Lois Griffin GIF - Family Guy Lois Griffin Peter Griffin - Discover & Share GIFs

Φύγετε από την σταθερή σας τοποθεσία

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει αναγκαστικά να κάνετε σεξ εκτός του σπιτιού σας. Μπορείτε, όμως, να ξεκινήσετε όλη τη διαδικασία του role playing από κάπου αλλού. Είτε είναι ένα πάρκο, είτε ένα μπαρ, είτε η μέση του δρόμου, είτε οτιδήποτε ταιριάζει καλύτερα στη φαντασίωσή σας. Αν δεν θέλετε να βγείτε από το σπίτι, μπορείτε απλά να φανταστείτε ότι και αυτό είναι κάποιο άλλο μέρος, όπως ένα εστιατόριο ή ένα ξενοδοχείο.

Μη φοβάσαι να δοκιμάσεις και να αποτύχεις

Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσουμε ότι με το “αποτύχεις” δεν εννοούμε να μην αποδώσεις καλά τον ρόλο σου. Εννοούμε τελικά να ανακαλύψεις ότι κάτι δεν σου αρέσει. Πράγμα απόλυτα φυσιολογικό. Το μοτίβο δοκιμή και αποτυχία υπάρχει αναπόσπαστα στο role playing, το σεξ και γενικά τη ζωή. Οπότε συνέχισε να δοκιμάζεις μέχρι εσύ και ο παρτενέρ σου να βρείτε αυτό, που τελικά σάς ταιριάζει καλύτερα και πράγματι λειτουργεί για εσάς.

Love Roleplay GIFs - Get the best GIF on GIPHY

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα